Liikuntapalvelut

  Tervetuloa kuntoilemaan kuntoilutilaamme, vastusta riittää varmasti kaikenkuntoiselle ja tasoiselle kuntoilijalle. Viihtyisässä liikuntasalissamme jumpat joka viikko ma-to tai tuo yrityksesi/yhteisösi/kaveriporukalla virkistäytymään/kokoustamaan Hyvän Olon Taloon.

  Liikuntapalvelumme

  Tervetuloa kuntoilemaan kuntoilutilaamme. Käytössäsi on kotimaiset laadukkaat HUR-laitteet. Voit keskittyä treenaamiseen ilman painojen kolinaa ja vastusten lisääminen ja vähentäminen hoituu vaivattomasti ilman että joutuisit nousemaan välillä kuntoilulaitteesta. Vastusta riittää varmasti kaikenkuntoiselle ja tasoiselle kuntoilijalle.

  HUR edustaa tämän päivän kehittyneintä kuntosalilaiteteknologiaa. 20 vuotta kestäneen tieteellisen tuotekehityksen tuloksena on paineilmaan perustuva laitesarja, joka on syntynyt yhteistyössä eri yliopistojen sekä fysiologian ja biomekaniikan johtavien asiantuntijoiden kanssa ympäri maailman.

  Kaikki HUR-laitteet on varustettu ainutlaatuisella Luonnollinen Voimansiirto – Natural Transmission™ -mekanismilla. Tämä paineilmaan perustuva vastusmenetelmä mukautuu lihaksen tuottamaan luonnolliseen voimaan ja tekee laitteella harjoittelusta miellyttävää ja turvallista. Paineilmavastuksen ansiosta HURin laitteet soveltuvat aloittelevasta kuntosaliharjoittelijasta pyörätuolikäyttäjään.

  • Harjoittelu HURin laitteilla on turvallista. Kaikki voimansiirtoon liittyvät osat on koteloitu.
  • Laitteiden vastusta on helppo säätää portaattomasti.

  Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme voivat laatia sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan kuntoiluohjelman ja kuntoilutilaan saa aina tarvittaessa henkilökohtaisen ohjaajan mukaan.

  • Allasjumppa
  • Kahvakuula
  • Fysiokimppajumppa
  • Lantiopohjaryhmä
  • Mammajumppa

  Aloittaessasi kysy tarkemmat lisätiedot, alkamisajankohdat sekä mahtuminen ryhmään toimistoltamme.

  Tuo yrityksesi/yhteisösi/kaveriporukalla virkistäytymään/kokoustamaan Hyvän Olon Taloon. Räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne soveltuvan ohjelman. Voimme sisällyttää ryhmänne ohjelmaan sisä/ulkoaktivitetteja, terveysaiheisia luentoja sekä käytössänne on viihtyisät kokous ja saunatilat. Tiloissamme järjestyy myös kahvitukset ja ruokailut toiveitten mukaan.

  Esimerkkejä toteutettavista aktiviteeteista:

  • erilaiset jumpat (fysiokimppajumppa, kahvakuulajumppa, circuit, allasjumppa)
  • pelit ja leikit, sauvakävelyretket, lumikenkäretket

  Kysy lisää : Sirpa Ujala-Lavikainen p. 041 4590108 tai sulavi.sirpa.ujalalavikainen@gmail.com

  Hinnasto

  Kertamaksu kuntoilutila8,00 €
  Kertamaksu jumpat8,00 €
  10x liikuntakortti80,00 €
  Kuukausikortti65,00 €
  3kk- kortti165,00 €
  Puolivuosikortti300,00 €
  Puolivuosikortti yli 60v.150,00 €
  Vuosikortti540,00 €
  Vuosikortti yli 65v.250,00 €

  Allasjumppien, lantionpohja- ja mammajumpparyhmien hinnat määräytyvät kausittain, kysy lisää toimistolta puh. 013 224 087