Bongaa hyvinvointiautomme!

Tarkemmat tiedot hyvinvointiauton liikkeistä löydät Facebook-sivultamme.

Matalan kynnyksen
fysioterapiapalvelut ja -kartoitukset

Moni harvaan asuttu alue kärsii siitä, että fyysiset palvelut ovat siirtyneet yhä kauemmaksi, erityisesti terveys- ja hyvinvointipalveluiden osalta. Erityinen ongelma tämä on henkilöille, joilla ei ole ajoneuvoa tai mahdollisuutta kulkea pitkiä välimatkoja. Palvelun eteen voidaan nähdä paljon vaivaa, joka vie voimavaroja ja tuntuu myös kukkarossa.

Me Sulavilla olemme luoneet osaltamme kätevän ratkaisun tähän ongelmaan. Tuomme hyvinvointiauton avulla vaivatta matalan kynnyksen fysioterapiapalvelut ja -kartoitukset omalle paikkakunnallesi ilman ajanvarausta. Lisäksi saat meiltä hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita terveyteen, toimintakykyyn, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvissä asioissa. Automme palvelut ovat tarkoitettu kaikenikäisille.

Kierrämme maakunnassa

Hyvinvointiautomme kiertää pitkin Pohjois-Karjalan maakuntaa. Paikan päällä annamme neuvoja lihaskunnon kasvattamiseen ja ylläpitämiseen, tutkimme pikaisesti tarvetta fysioterapiaan ja annamme yleistason terveysneuvontaa. Tarvittaessa ohjaamme sinut lääkäriin tai suoraan toimipisteellemme Joensuuhun tai Tuupovaaraan. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Tämä säästää sinulta aikaa, vaivaa kuin rahaakin.

Hyvinvointiautomme on monipuolinen sekä tilava ja räätälöity tähän tarkoitukseen sopivaksi. Autossa sinua palvelee Sulavin asiantunteva henkilökunta, johon kuuluvat fysioterapeuttimme, myös äitiysfysioterapeuttimme sekä työfysioterapeuttimme.

Tulehan ajoissa!

Olipa sitten fyysinen vaivasi edes pieni kipu selässä tai muissa tuki- ja liikuntaelimissä, tule luoksemme mahdollisimman pian. Me autamme ja ohjaamme sinua eteenpäin, jotta saat vaivasi kuntoon. Muistathan, että pienikin hoitamaton kohta voi äitiyä pahemmaksi. Onhan autoakin katsastettava säännöllisesti, miksi et siis panostaisi myös itseesi.

Auton tarkemmat aikataulut ja pysähdyspaikat löydät tältä sivulta, kun pääsemme vauhtiin. Sähköisellä lomakkeella voit kysyä lisää palvelustamme. Vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiisi. Palvelemme lisäksi yrityksiä, yhteisöjä sekä kimppaporukoita.

Ota rohkeasti yhteyttä ja nähdään pysäkillä!

p. 013 224 087
info@fysioterapiasulavi.fi